ZEIDO wat is dat? Wel, dat is een webshop met betaalbare juwelen voor mannen, vrouwen en kinderen. Juwelen voor elke dag, of voor een speciale gelegenheid. Voor jong, of voor iets ouder, voor elke smaak en budget.

Tijdens onze vele reizen door Europa, Afrika en Azië kwamen we veel bijzondere en leuke sieraden tegen. Opdat iedereen er van zou kunnen meegenieten, kwamen we met het idee om al dit moois te verzamelen onder één digitaal dak en zo werd ZEIDO geboren. Onze slogan is "You look beautiful today" en betekent "Jij ziet er geweldig uit vandaag". Precies wat wij onze klanten willen geven, daar doen we het voor!

We zijn dagelijks bezig met het spotten van nieuwe sieraden trends en voegen dan ook wekelijks nieuwe leuke items toe aan de shop. Met meer dan 10.000 beschikbare artikelen (ringen, armbanden, oorbellen, hangers, kettingen,...) mogen we in alle bescheidenheid zeggen dat we een ruim assortiment hebben. Ben je op zoek naar een leuk cadeau of wil je jezelf eens verwennen... we hebben het in huis.

Neem snel een kijkje op de website! En als je niets wil missen, volg ons dan zeker of Facebook, Instagram en/of Pinterest.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief