Disclaimer

Deze website is met de grootste zorg samengesteld door ZEIDO, desondanks kunnen zich toch incidentele onjuistheden voordoen. Wij wijzen u op de volgende bepalingen. 

Informatie
Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

Aansprakelijkheid
Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt ZEIDO geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan ZEIDO geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie. 

Links
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft ZEIDO geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze website componenten bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze componenten is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. ZEIDO aanvaardt ook hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief